Vakantiehuisjes in Denekamp
Camping Kuiperberg Twente Overijssel
Feestlocatie Party Lounge Ootmarsum
Alle vakantiehuisjes in Twente
Vakantiehuisje in Denekamp reserveren
Vakantiehuisje Libelle bij Denekamp Vakantiehuis Bali omgeving Denekamp Chalet Clausheide vlakbij Denekamp

Vakantiehuisjes Denekamp Vakantie in Twente

Vakantiehuisjes met unieke ligging in de omgeving van Denekamp in Twente.

Woonkamer Bali

Lekker ontspannen in een vakantiehuisje in de omgeving van Denekamp, gemeente Dinkelland in Twente? Kijk dan eerst eens bij de vakantiehuisjes van Vakantiepark Kuiperberg in Ootmarsum. Dat is echt iets waar u naar op zoek bent als u een rustige en ontspannen vakantie wilt! Denekamp ligt slechts 8 kilometer van het toeristche plaatsje Ootmarsum in Twente. Met de fiets bent u overigens zo in Denekamp.

De vakantiehuisjes liggen op fietsafstand van Denekamp, Lattrop, Tilligte, Tubbergen, Springendal, Vasse, Oldenzaal, Nordhorn, Rossum, Agelo, Weerselo en op loopafstand van Ootmarsum.

Toeristisch Denekamp

Sint-Nicolaaskerk in Denekamp

Denekamp (Overijssel) heeft voor vakantiegangers veel te bieden. Een bezoek aan natuurgebied Singraven kunt u tijdens uw vakantie zeker niet overslaan. Landgoed Singraven is een van de mooiste landgoederen in Twente.

Denekamp ligt aan de grens met Duitsland en is slechts 6 kilometer van de Duitse plaats Nordhorn verwijderd. Als u in de buurt van Denekamp op vakantie bent dan is een bezoekje aan Nordhorn (Duitsland) zeker aan te bevelen.

Vakantie-Tip: Vakantiehuisje Libelle

Een van de zeven vakantiehuisjes op Vakantiepark Kuiperberg in de buurt van Denekamp (Twente).

Vakantiehuisje Libelle
Vakantiehuisje Libelle

Gemoedelijk en natuurlijk ingericht chalet op een prachtige plek.

Info Huisje

bron: vakanties in twente

Kleinschalige opzet

Vakantiepark Kuiperberg heeft zeven vakantiehuisjes, elk met een eigen thema. Het park ligt op loopafstand van het centrum van Ootmarsum dus uw auto heeft u helemaal niet nodig. Denekamp, Beuningen, Noord-Deurningen, Nordhorn, De Lutte en Lattrop zijn vanuit Ootmarsum goed bereikbaar door de centrale ligging van het pittoreske kunststadje Ootmarsum.

Afwisselende omgeving

De huisjes lenen zich uitstekend voor een kort of lang verblijf in de buurt van Denekamp.

Natuur rondom camping Kuiperberg

De vele wandel- en fietsroutes, evenementen en bezienswaardigheden zorgen ervoor dat u zich uitstekend kunt vermaken.

Denekamp

De gemeente ontstond in 1818, toen de in 1811 uit het richterambt Ootmarsum voortgekomen gemeente Ootmarsum werd gesplitst in de gemeente Ootmarsum, welke alleen de stad omvatte en de gemeente Denekamp. Deze gemeente omvatte de volgende marken: Agelo, Breklenkamp, Denekamp, Nutter en Oud Ootmarsum, Lattrop.

Tot de gemeentelijke herindeling van 2001 zou de gemeente grotendeels dezelfde omvang behouden. Enkel in 1949 werd in het kader van de naoorlogse grenscorrecties 0,03 kmĀ² aan Duits grondgebied aan de gemeente toegevoegd. Daarnaast heeft de gemeente in de jaren 90 een gedeelte van de buurtschap Klein Agelo verloren aan de gemeente Ootmarsum.

Uiteindelijk zou de gemeente per 1 januari 2001 fuseren met de gemeenten Weerselo en Ootmarsum. Tot 31 mei 2002 werd voor de gefuseerde gemeente de werknaam Denekamp gevoerd. Vanaf 1 juni van dat jaar nam de gemeente de nieuwe naam Dinkelland aan.

Kunststadje Ootmarsum

Op loopafstand van uw huisje ligt het stadje Ootmarsum. De vele autenthieke straatjes, mooie gebouwen en de kunst van Ton Schulten, Annemiek Punt, Desirée Groot Koerkamp en vele andere kunstenaars maken Ootmarsum tot een onvergetelijk stadje vlakbij uw huisje.

Drostenhuis vanaf Oostwal Ootmarsum

Het hele jaar door kunt u meedoen aan allerlei activiteiten die in en om het historische stadje gehouden worden.

Kortom, genoeg te zien en te beleven. Wij zien u graag terug in een van onze gezellige vakantiehuisjes bij Denekamp.

Alles in de buurt van Denekamp

Ook de Twentse plaatsjes Agelo, De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Rossum, Springendal, Tilligte, Tubbergen, Vasse en Weerselo liggen op steenworp afstand van uw vakantiehuisje in Ootmarsum bij Denekamp, Dinkelland, Noordoost Twente.

Kamperen omgeving Denekamp?

Zoekt u een leuke camping in de buurt, kijk dan eens hier:

+31 541 291624 Contact info@kuiperberg.nl