Kamperen Camping Kuiperberg bij Denekamp
Camping Kuiperberg in hartje Twente
Feestlocatie Party Lounge in Ootmarsum
Alle vakantiehuisjes in Twente
Reserveer nu uw kampeerplaats op camping bij Denekamp.
Camping bij Denekamp Twente Twentse gezelligheid op Camping Kuiperberg Caravans en campers op vakantie in Twente

Camping bij Denekamp in Twente

Op camping bij Denekamp in Twente? Vakantie op camping rondom Denekamp in Overijssel?

Kamperen in de omgeving

Een camping bij Denekamp is snel gevonden. Camping Kuiperberg (hartje Twente) ligt centraal tussen de natuurgebieden en fietspaden van Noordoost Twente. Wilt u uw vakantie op een gezellige kleine camping in de omgeving van Denekamp doorbrengen dan is Camping Kuiperberg in Ootmarsum - Dinkelland een aanrader!. Denekamp ligt net als Ootmarsum in de gemeente Dinkelland.

Denekamp is bekend van natuurgebied Singraven en museum Wonderryck.

Specialist in voor- en naseizoen

Camping Kuiperberg in Twente

Camping Kuiperberg (Ootmarsum - Twente) biedt zowel in het voorseizoen, hoofdseizoen als in het naseizoen een ontspannen sfeer die afgestemd is op de volwassen kampeerder. Bij ons dus geen 'verlaten pretpark' in het voor- of naseizoen maar het hele jaar door geheel ingericht naar de wensen en verwachtingen van kampeerders die voor de echte Twentse rust en natuur komen.

Lekker ontspannen

Wat heeft u nog meer nodig dan een fijne rustige camping met goed sanitair op slechts 8 kilometer van Denekamp. De centrale ligging van Camping Kuiperberg biedt u verder alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf in een van de mooiste streken van Overijssel.

Camperplaatsen Twente

Zoekt u een unieke camperplaats bij Ootmarsum in Twente? Dan kunt u uw camper of kampeerauto plaatsen op loopafstand van het centrum van Ootmarsum, hartje Twente!. Camping Kuiperberg heeft een comfortabele stortput en watervulplaats speciaal voor campers.

Centrale ligging in Twente!

Door de gunstige ligging van de camping bent u op de fiets zo in de Twentse plaatsjes Agelo, De Lutte, Rossum, Tilligte, Oldenzaal, Weerselo, Lattrop, Springendal, Denekamp en Tubbergen. Uw vakantie in Twente kan niet beter beginnen dan op Camping Kuiperberg in de buurt van Denekamp.

Toeristische informatie over Denekamp

Kamperen in de omgeving van Denekamp

De gemeente ontstond in 1818, toen de in 1811 uit het richterambt Ootmarsum voortgekomen gemeente Ootmarsum werd gesplitst in de gemeente Ootmarsum, welke alleen de stad omvatte en de gemeente Denekamp. Deze gemeente omvatte de volgende marken: Agelo, Breklenkamp, Denekamp, Nutter en Oud-Ootmarsum, Lattrop.

Tot de gemeentelijke herindeling van 2001 zou de gemeente grotendeels dezelfde omvang behouden. Enkel in 1949 werd in het kader van de naoorlogse grenscorrecties 0,03 kmĀ² aan Duits grondgebied aan de gemeente toegevoegd. Daarnaast heeft de gemeente in de jaren 90 een gedeelte van de buurtschap Klein Agelo verloren aan de gemeente Ootmarsum.

Uiteindelijk zou de gemeente per 1 januari 2001 fuseren met de gemeenten Weerselo en Ootmarsum. Tot 31 mei 2002 werd voor de gefuseerde gemeente de werknaam Denekamp gevoerd. Vanaf 1 juni van dat jaar nam de gemeente de nieuwe naam Dinkelland aan.

bron: wikipedia

Kunststadje Ootmarsum

Op loopafstand, 700 meter van de camping ligt het stadje Ootmarsum. De vele autenthieke straatjes, mooie gebouwen en de kunst van Ton Schulten, Annemiek Punt, Desirée Groot Koerkamp en vele andere kunstenaars maken Ootmarsum tot een onvergetelijk stadje vlakbij de camping.

Drostenhuis vanaf Oostwal

Het hele jaar door kunt u meedoen aan allerlei activiteiten die in en om het historische stadje gehouden worden.

Kortom, genoeg te zien en te beleven. Wij zien u graag terug op de camping, vlakij Denekamp!

Camping in Twente vinden?

Zoekt u een camping in de buurt van De Lutte, Lattrop, Oldenzaal, Springendal, Tubbergen of Vasse dan kunt u terecht bij Camping Kuiperberg in Dinkelland-Twente. De camping in Ootmarsum Overijssel ligt midden in het toeristische centrum van Twente, dus overal dichtbij. Tot ziens in Twente!

Twenteland Vakantieland!

7 vakantiehuisjes in Twente

Vakantiepark Kuiperberg heeft zeven vakantiehuisjes, elk met een eigen thema. Het park ligt op loopafstand van het centrum van Ootmarsum dus uw auto heeft u helemaal niet nodig. De Lutte, Denekamp, Oldenzaal, Springendal, Tubbergen en Vasse en zijn vanuit Ootmarsum goed bereikbaar door de centrale ligging in het Toeristische hart van Twente.

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl