Officiële camperplaatsen Ootmarsum, Twente - Overijssel
Twente camperplaatsen Overijssel
Feestzaal Party Lounge Ootmarsum
Vakantiehuisjes Twente-Overijssel Ootmarsum
Reserveer nu uw camperplaats in Twente.
Camperplaatsen bij het centrum van Ootmarsum Camper service voor grote en kleine campers Camperplaatsen Ootmarsum Twente Camperplaatsen op het veld bij Ootmarsum in het voorjaar Alle handige voorzieningen voor campers

Super ligging: Camperplaatsen
in hartje Twente!

Met camper of kampeerauto naar Twente? Prachtig gelegen camperplaatsen in het toeristische midden van Twente in Overijssel

Mooie camperplaatsen bij het centrum van Ootmarsum

Op de Kuiperberg bij Ootmarsum kunt u uw camper of kampeerauto plaatsen op een van de mooiste plekjes in Twente Overijssel. Het centrum van Ootmarsum, bekend van de historie, kunst en bezienswaardigheden ligt op slechts 700 meter loopafstand van uw camperplaats. Dat is Twente op zijn mooist.

Officiële camperplaatsen in Ootmarsum

Comfort Camperterras

Comfortplaatsen op het comfortveld

Het panorama camperterras is het hele jaar open en laat niets te wensen over. Kijk op de speciale infopagina Camperterras

Camperplaatsen in Twente

De camperplaatsen liggen zo centraal in Twente dat u uw camper gewoon kunt laten staan als u Twente aan het verkennen bent. De mooiste natuurgebieden van Twente en bezienswaardigheden rondom Ootmarsum in Twente liggen op loop- en fietsafstand van de camperplaatsen.

Stadscamping Ootmarsum Twente

Stadscamping Ootmarsum

Stadscamping Kuiperberg in Ootmarsum ligt tegen het centrum van Ootmarsum in Twente.

De camping is ideaal gelegen voor campers én kampeerders die hun auto willen laten staan.

Stadscamping Ootmarsum

Camper informatie Twente

Wij hebben voor u de nodige Toeristische informatie verzameld. Wanneer u met uw camper of kampeerauto naar Twente komt dan hoeft u zich geen moment te vervelen.

 

Met de caravan naar Twente?

Unieke camping in Twente

Zoekt u een kleinschalige camping in Twente - Overijssel dan is Camping Kuiperberg in Ootmarsum iets voor u. Kleinschalige natuurcamping vlak bij Ootmarsum.

 

Service bij de Camperplaatsen in Ootmarsum

Nieuwe camperplaats in Ootmarsum

Bij de camperplaatsen is een camper-servicepunt voor afvalwater. Ook kunt u hier de watertanks van uw kampeerauto weer vullen. Aan deze service zijn geen kosten verbonden. Gratis camperservice dus.

Kijk voor meer service voor campers in Twente op de voorzieningen pagina.

Al onze camperplaaten hebben 16 ampère elektra. Sommige plaatsen zijn verhard, andere gewoon op het gras. Campers en kampeerauto's mogen zelf een fijne plaats uitzoeken.

 

Op vakantie in Twente?

Mooie en unieke vakantiehuisjes in Twente Overijssel

Zoekt u een vakantiehuisje in Twente? Dan hoeft u niet verder te zoeken. De vakantiehuisjes liggen net als de camperplaatsen centraal in Twente, op de flank van de Kuiperberg bij Ootmarsum in Overijssel. Puur genieten van de natuur, de gezelligheid en de bezienswaardigheden. U beleeft Twente zoals het zou moeten.

 

Campercontact Camperplaatsen

Campercontact Camperplaatsen in Overijssel

De camperplaatsen in Twente - Overijssel staan tevens vermeld op de website van Campercontact. Bekijk de beoordelingen van camperaars die de unieke camperplaatsen bij Ootmarsum (Twente) al eerder bezochten.

Korting NKC Leden

Zowel in het voorseizoen als in het naseizoen bieden de camperplaatsen Twente een sfeer die afgestemd is op de natuurminnende en actieve camperaar. We bieden camperplaatsen aan tegen gereduceerd ACSI (NKC) tarief!

Camperaar op Camping Kuiperberg Ootmarsum

Bij ons dus geen 'verlaten pretpark' in het voor- en naseizoen maar het hele jaar door geheel ingericht op de wensen en verwachtingen van de rustzoekende camperaars.

Twentse plaatsen in de omgeving

Onze Camperplaatsen in Twente Overijssel liggen bij Ootmarsum en in de omgeving van Denekamp, Lattrop, Vasse, Tubbergen Oldenzaal en De Lutte. Deze Twentse plaatsen zijn met de fiets goed bereikbaar. Uw camper kan dus gewoon in Ootmarsum blijven staan.

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl