Vakantiehuisjes op het Springendal
Camping Kuiperberg Twente Overijssel
Feestlocatie Party Lounge Ootmarsum
Alle vakantiehuisjes in Twente
Vakantiehuisje in Springendal reserveren
Vakantiehuisje Libelle bij het Springendal Vakantiehuis Bali omgeving het Springendal Chalet Clausheide vlakbij het Springendal Stacaravan Toscane bij het Springendal

Vakantiehuisjes Springendal?

Zoekt u gezellige vakantiehuisjes bij het Springendal? Vakantie in Twente?

Woonkamer Bali

Op vakantie vlakbij het Springendal in Ootmarsum? Dan zijn de vakantiehuisjes van Vakantiepark Kuiperberg in Ootmarsum echt iets waar u naar op zoek bent! Springendal ligt slechts 2 kilometer van het toeristche plaatsje Ootmarsum in Twente. Met de fiets bent u zo op het Springendal. Maar ook de natuurgebieden Vassergrafveld, Dal van de Mosbeek, Lutterzand, Mandergrafveld, Natuurgebied Ottershagen, Singraven, De Bergvennen, Agelerbroek en De Tankenberg liggen op steenworp afstand van uw vakantiehuisje bij het Springendal in Ootmarsum.

Vakantiehuisje Springendal

Omgeving Springendal Ootmarsum

Uw vakantiehuisje ligt centraal in Twente. Fiets- en wandelroutes starten in Ootmarsum of komen door Ootmarsum. Het vakantiehuisje ligt ook in de buurt van de plaatsjes Agelo, De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Rossum, Tilligte, Tubbergen, Vasse en Weerselo liggen in de omgeving van uw vakantiehuisje bij het Springendal.

Speciaal Vakantiehuisje!

Een van onze zeven vakantiehuisjes op Vakantiepark Kuiperberg in de omgeving van Springendal.

Vakantiehuisje Libelle
Vakantiehuisje Libelle

Gemoedelijk en natuurlijk ingericht vakantiehuisje op een prachtige plek.

Info Vakantiehuisje

Kleinschalige opzet

Vakantiepark Kuiperberg heeft zeven vakantiehuisjes, elk met een eigen thema. Het park ligt op loopafstand van het centrum van Ootmarsum dus uw auto heeft u helemaal niet nodig. Springendal, Vassergrafveld, Dal van de Mosbeek, Lutterzand, Mandergrafveld, Natuurgebied Ottershagen, Singraven, De Bergvennen, Agelerbroek en De Tankenberg zijn vanuit uw huisje bij het Springendal goed bereikbaar door de centrale ligging van het pittoreske kunststadje Ootmarsum.

Wandelen en fietsen door het Springendal

De huisjes lenen zich uitstekend voor een kort of lang verblijf in de buurt van Springendal.

Natuur rondom camping Kuiperberg

De vele wandel- en fietsroutes, evenementen en bezienswaardigheden zorgen ervoor dat u zich uitstekend kunt vermaken.

Natuurgebied "Het Springendal"

Het Springendal in gemeente Tubbergen is een erosiedal in de stuwwal van Ootmarsum (uit het Saalien) en een door Staatsbosbeheer beheerd natuurgebied. Het ligt ten noorden van Ootmarsum en ten oosten van Vasse en beslaat ongeveer 355 hectare. Het gebied staat bekend om zijn bronnen, beken, heuvels en grafheuvels. Aan de grens met Duitsland ligt een open stuk heide, de "Paardenslenkte".

In het natuurgebied ontspringt bronwater op drie plaatsen. Deze plaatsen zijn te herkennen aan de bosmeertjes die in het Springendal te vinden zijn. Eén meer is via de reguliere bospaden goed te vinden. De twee andere meertjes zijn minder bekend.

Het gebied was eigendom van de Enschedese textielfabrikant Jannink en is nu in handen van Staatsbosbeheer en Landschap Overijssel.

bron: wikipedia

Kunststadje Ootmarsum

Op loopafstand van uw huisje ligt het stadje Ootmarsum. De vele autenthieke straatjes, mooie gebouwen en de kunst van Ton Schulten, Annemiek Punt, Desirée Groot Koerkamp en vele andere kunstenaars maken Ootmarsum tot een onvergetelijk stadje vlakbij uw huisje.

Drostenhuis vanaf Oostwal Ootmarsum

Het hele jaar door kunt u meedoen aan allerlei activiteiten die in en om het historische stadje worden gehouden.

Kortom, genoeg te zien en te beleven. Wij zien u graag terug in een van onze gezellige vakantiehuisjes in de buurt van het Springendal.

Meer vakantiehuisjes in Twente

U kunt ook bij ons terecht als u vakantiehuisjes zoekt in: Agelo, De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Rossum, Tilligte, Tubbergen, Vasse en Weerselo.

Kamperen omgeving Springendal?

Zoekt u een leuke camping in de buurt, kijk dan eens hier: Agelo De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Rossum, Springendal, Tilligte, Tubbergen, Vasse en Weerselo.

+31 541 291624 Contact info@kuiperberg.nl