Vakantiehuisjes in Oldenzaal
Camping Kuiperberg Twente Overijssel
Feestlocatie Party Lounge Ootmarsum
Alle vakantiehuisjes in Twente
Vakantiehuisje in Oldenzaal reserveren
Vakantiehuisje Libelle bij Oldenzaal Vakantiehuis Bali omgeving Oldenzaal Chalet Clausheide vlakbij Oldenzaal Stacaravan Toscane bij Oldenzaal

Vakantiehuisjes Oldenzaal

Wilt u vakantiehuisjes in de buurt van Oldenzaal? Even genieten van de natuur in Twente?

Woonkamer Bali

Vakantie in de buurt van Oldenzaal? Dan zijn de vakantiehuisjes van Vakantiepark Kuiperberg in Ootmarsum echt iets waar u naar op zoek bent! Oldenzaal ligt slechts 12 kilometer van het toeristche plaatsje Ootmarsum. Met de fiets bent u zo in Oldenzaal. Maar ook de plaatsjes Agelo, De Lutte, Denekamp, Lattrop, Rossum, Springendal, Tilligte, Tubbergen, Vasse en Weerselo liggen op steenworp afstand van uw vakantiehuisje bij Oldenzaal.

Oldenzaal

Uitgelicht

Een van onze zeven vakantiehuisjes op Vakantiepark Kuiperberg in de omgeving van Oldenzaal.

Vakantiehuisje Libelle
Vakantiehuisje Libelle

Gemoedelijk en natuurlijk ingericht chalet op een prachtige plek.

Meer informatie

Kleinschalige opzet

Vakantiepark Kuiperberg heeft zeven vakantiehuisjes, elk met een eigen thema. Het park ligt op loopafstand van het centrum van Ootmarsum dus uw auto heeft u helemaal niet nodig. Oldenzaal, Deurningen, Hengelo, De Lutte, Rossum, Weerselo, Losser en Lonneker zijn vanuit Ootmarsum goed bereikbaar door de centrale ligging van het pittoreske kunststadje Ootmarsum.

Afwisselende omgeving

De huisjes lenen zich uitstekend voor een kort of lang verblijf in de buurt van Oldenzaal.

Natuur rondom camping Kuiperberg

De vele wandel- en fietsroutes, evenementen en bezienswaardigheden zorgen ervoor dat u zich uitstekend kunt vermaken.

Oldenzaal

Oldenzaal (Nedersaksisch: Oldnzel) is een stad (en oorspronkelijk ook Hanzestad) en tevens een gemeente in Twente in de Nederlandse provincie Overijssel. Op 1 april 2016 woonden er 32.075 mensen (bron: CBS) op een oppervlakte van 21,98 kmĀ². Binnen de gemeentegrenzen liggen geen andere kernen. De gemeente Oldenzaal maakt deel uit van de Regio Twente en van Netwerkstad Twente.

Kunststadje Ootmarsum

Op loopafstand van uw huisje ligt het stadje Ootmarsum. De vele autenthieke straatjes, mooie gebouwen en de kunst van Ton Schulten, Annemiek Punt, Desirée Groot Koerkamp en vele andere kunstenaars maken Ootmarsum tot een onvergetelijk stadje vlakbij uw huisje.

Drostenhuis vanaf Oostwal Ootmarsum

Het hele jaar door kunt u meedoen aan allerlei activiteiten die in en om het historische stadje gehouden worden.

Kortom, genoeg te zien en te beleven. Wij zien u graag terug in een van onze gezellige vakantiehuisjes bij Oldenzaal.

Vakantiehuisjes bij Oldenzaal

U kunt ook bij ons terecht als u vakantiehuisjes zoekt in: Agelo, De Lutte, Denekamp, Lattrop, Rossum, Springendal, Tilligte, Tubbergen, Vasse en Weerselo.

Kamperen omgeving Oldenzaal?

Zoekt u een leuke camping in de buurt, kijk dan eens hier: Agelo De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Rossum, Springendal, Tilligte, Tubbergen, Vasse en Weerselo.

+31 541 291624 Contact info@kuiperberg.nl