Kamperen Camping Kuiperberg Ootmarsum
Website Natuurcamping Kuiperberg Ootmarsum.
Website Feestlocatie Party Lounge Ootmarsum
Website Vakantiehuisjes in Ootmarsum
Reserveer nu uw kampeerplaats of vakantiehuisje.
Bezienswaardigheden voor rustzoekers Kerkplein Ootmarsum Schuivenhuisje op kruising kanaal en Dinkel Poaskearls met pasen in Ootmarsum

Rustcamping Kuiperberg Ootmarsum

U komt toch voor de rust naar Twente?

Rustcamping Kuiperberg Ootmarsum (Twente) is een rustige camping voor gasten die het hele jaar door rust en ruimte zoeken. De omgeving vol natuur en historie leent zich uitstekend voor de rustzoekende gasten.

Rustcamping Kuiperberg Ootmarsum

Prachtige fietspaden, mooie wandelroutes en gelegenheden voor uitstapjes met de auto maken Twente zo uniek!. U komt geheel tot rust in het prachtige coulisselandschap van Noordoost-Twente.

RustcampingFietsers op camping Kuiperbert Ootmarsum

Rustcamping - Caravan - Camper

Onze rustcamping heeft veel voordelen voor de rustzoekende kampeerder. Kleinschalig, rustig maar toch alle voorzieningen die u van een rustcamping kunt verwachten. Het leuke van Rustcamping Kuiperberg in Ootmarsum is dat het op slechts 700 meter van het centrum ligt. Dus supermarkten, restaurants luggen in de buurt van onze rustcamping.

Korting met ACSI en MiniCampingCard

Heeft u een Campingcard ACSI of een MiniCampingCard. Dan kunt u ook nog eens extra voordeling kamperen op onze rustcamping in Ootmarsum.

Rustcamping Kuiperberg Veld Heggetjes

Rustcamping Kuiperberg Ootmarsum biedt zowel in het voorseizoen als in het naseizoen een sfeer die afgestemd is op de rustcamping gasten. Tegen gereduceerd tarief dus!

Bij ons dus geen 'verlaten pretpark' in het voor- en naseizoen maar het hele jaar door geheel ingericht op de wensen en verwachtingen van onze rustcamping gasten.

Voor de actieve Rustcamping gasten

Ootmarsum en omgeving heeft veel te bieden voor de Rustcamping gasten. Met het wandel en fietsnetwerk kan de Rustcamping gast zijn energie wel kwijt. Rondom Rustcamping Kuiperberg starten tientallen wandel- en fietsroutes die elk een eigen karakter hebben.

Rustcamping dagje uit plannen

Rustcamping en historie

Voor de Rustcamping gasten die van historsche gebouwen houden heeft Ootmarsum veel te bieden. Beschermt stadsgezicht van Ootmarsum, Het openluchtmuseum het 'Lös Hoes' en de vele musea die ootmarsum-Dinkelland rijk is. En komt u met pasen naar Ootmarsum? Dan ontmoet u de Poaskearls.

Drostenhuis vanaf Oostwal Ootmarsum

Of u nou komt voor een weekendje of een langer verblijf, u kunt uw hart ophalen aan de talrijke cultuur-historische bezienswaardigheden en nostalgische plekjes die Twente rijk is.

Voor de Rustcamping kunstliefhebber

Op loopafstand van de camping ligt het stadje Ootmarsum. Hier kunnen onze Rustcamping gasten genieten van de vele autenthieke straatjes, mooie gebouwen en de kunst van Ton Schulten, Annemiek Punt, Desirée Groot Koerkamp en vele andere kunstenaars maken Ootmarsum tot een onvergetelijk stadje vlakbij de camping.

Glaskunst Desiree Groot Koerkamp Ootmarsum

Plaatsen in de omgeving

Rustcamping Kuiperberg Ootmarsum ligt in de omgeving van Denekamp, Lattrop, Vasse, Tubbergen, Beuningen en De Lutte.

Campings in de omgeving?

Zoekt u een camping in de buurt van Agelo, De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Rossum, Springendal, Tilligte, Tubbergen, Vasse of Weerselo dan kunt u nog steeds terecht bij Camping Kuiperberg in Ootmarsum. De camping in Ootmarsum ligt midden in het toeristische centrum van Twente, dus overal dichtbij. Tot ziens in Twente!

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl