Kamperen op Camping Kuiperberg Ootmarsum
Website Camping Kuiperberg Ootmarsum
Website Party Lounge Ootmarsum
Website Vakantiepark Kuiperberg Ootmarsum
Reserveer nu uw kampeerplaats of vakantiehuisje.
Reactie gasten Kuiperberg Luxe wastafels Toiletten met gelegenheid tot handen wassen Jeu de Boule Gratis luchtservice Camping Kuiperberg

Camping met comfort en gemak

Op en rond de camping is alles wat u nodig heeft voor een fijne vakantie in Ootmarsum. Van broodjesservice tot winkels en van caravanservice tot restaurants. Een greep uit onze service:

Luxe sanitaire voorzieningen

Uitgebreide en luxe sanitaire voorzieningen op de camping Twente

Tijdens uw verblijf maakt u gebruik van het luxe verwarmde sanitair. De nieuwe gebouwen in Twentse stijl zijn ruim opgezet en bieden alle comfort wat u mag verwachten van een comfortabele camping. Geen gedoe meer met muntjes of kaartjes voor douches of warm water.

 

Restaurant, terras en loungebar

Broodjesservice op camping Kuiperberg Ootmarsum

De camping heeft een eigen restaurant met loungebar en panoramaterras. Hier kunt u terecht voor een heerlijk diner, een goed glas wijn of een kopje koffie.

De keuken is geopend van april tot en met september. Zie openingstijden bij receptie en op de informatieborden.

 

Diner bezorgservice

Broodjesservice op camping Kuiperberg Ootmarsum

U kunt heerlijke gerechten bij ons bestellen die we bij u bezorgen op de camping of in het huisje. Kijk op onze speciale bestelpagina voor de beschikbaarheid en de gerechten. Deze service is alleen voor gasten die op ons park verblijven.

De bezorgservice kunt u gebruiken van april tot en met september. Zie openingstijden bij receptie en op de informatieborden.

 

Broodjesservice

Broodjesservice op camping Kuiperberg Ootmarsum

Iedere dag -ook op zon en feestdagen- brengt de warme bakker de door u bestelde broodjes in het informatiehuisje op de camping.

 

Fietsverhuur

e-bike en fietsverhuur

Wij verhuren E-bikes en gewone fietsen. De fietsen kunt u per dag bestellen en kunt u bij de receptie afhalen.

 

16 ampère op alle plaatsen

16 ampère voor caravans en campers

Op alle plaatsen kunt u beschikken over een 16 ampère stroomaansluiting.

 

Camper serviceplaats

Camperservice voor campers op camperplaats Ootmarsum

Camperaars worden op hun wenken bediend met de camperservice van de Kuiperberg in Ootmarsum. Campers kunnen grijs water lozen, chemisch toilet spoelen en watertanks vullen op de nieuwe camperservice op ons terrein. Bij aankomst of vertrek rijdt u uw camper zo voorwaarts op de serviceplaats. Na gebruik rijdt u ook voorwaarts verder. Geen ingewikkelde manoeuvres met uw camper.

 

Restaurants

Restaurants en eetcafés in het centrum van Ootmarsum

Het restaurant van de camping is van donderdag tot en met zondag geopend. Naast onze vaste kaart serveren we in het weekeinde diverse specials. Wilt u wat uitgebreider eten dan zijn er op loopafstand van de camping mogelijkheden genoeg. U kunt kiezen uit 9 verschillende restaurants. Gaat u met de fiets of auto dan is de keuze nog veel groter. Bon apetit! Bekijk de restaurantkaart.

 

Boodschappen

Boodschappen doen in Ootmarsum

Op steenworp afstand van de camping (750 meter) ligt winkelcentrum de Meierij Ootmarsum. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de keurslager of de ambachtelijke warme bakker. Daarnaast heeft het winkelcentrum een Lidl, Albert Heijn, Etos, Gall & Gall, Bloemenwinkel, Schoenreparaties, Sleutelservice, Fietsenwinkel en een apotheek.

 

WIFI netwerk

Wifi zones op de camping

Op het hele terrein is een goede WIFI verbinding beschikbaar. Er zijn gratis WIFI zones en zones waar een kaartje nodig is.

 

Kranten

Kranten

Laat u uw krant doorsturen? Deze wordt iedere ochtend in de groene brievenbus bij het informatiebord naast de receptie bezorgd. In de receptie kunt u het lokale dagblad lezen.

 

Wasserette

Wasmachine en droger

Een wasmachine en -droger staan klaar voor uw was. Ook kunt u gebruik maken van het strijkijzer met strijkplank. Handig voor als u wat langer wilt blijven. Zie: Sanitaire voorzieningen.

 

Bibliotheek

Bibliotheek en boekenuitleen

In het informatiehuisje op de camping kunt u boeken lenen.

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl