Kamperen Minicamping Kuiperberg Ootmarsum
Website Camping Kuiperberg Ootmarsum
Website Party Lounge Ootmarsum
Website Vakantiepark Kuiperberg Ootmarsum
Reserveer nu uw kampeerplaats op de Minicamping.
Reactie gasten Kuiperberg Historie voor Minicamping Kerkplein Ootmarsum Schuivenhuisje op kruising kanaal en Dinkel

Minicamping in Ootmarsum

Vakantie op minicamping in Ootmarsum? Zoekt u een gezellige minicamping in Twente?

Minicamping in Ootmarsum (Twente)? Minicamping Kuiperberg biedt gasten die een kleinschalige camping zoeken het hele jaar door rust en ruimte. De omgeving van Ootmarsum leent zich uitstekend voor de actieve natuurliefhebber.

Camping Kuiperberg Ootmarsum

De minicamping ligt in de buurt van de Twentse plaatsen Oldenzaal, Denekamp, Vasse, Tubbergen en Weerselo. Grotere plaatsen in de omgeving van de minicamping zijn Nordhorn (Duitsland, 12 km) Enschede (22km), Hengelo (19km) en Almelo (15 km).

Tip: Ottershagen - Oud-Ootmarsum

Ottershagen - Oud Ootmarsum

Ten noordoosten van Ootmarsum, op de plek waar de beekdalen van o.a. de Hollandsegraven,Springendalsebeek en de Dinkel samenkomen, ligt het natuurgebied Beneden-Dinkeldal met als lage en natte kern het gebied Ottershagen.

Lees verder

Omgeving van de Minicamping

Prachtige fietspaden, mooie wandelroutes en gelegenheden voor uitstapjes met de auto. Op onze minicamping in Ootmarsum (Overijssel) komt u geheel tot rust in het prachtige coulisselandschap van Noordoost-Twente.

Fietsers op minicamping Kuiperberg Ootmarsum

Minicamping - Caravan - Camper

Een Minicamping heeft veel voordelen voor de kampeerder. Kleinschalig, rustig maar toch alle voorzieningen die u van een minicamping kunt verwachten. Het leuke van Minicamping Kuiperberg in Ootmarsum is dat het op slechts 700 meter van het centrum ligt. Dus supermarkten, restaurants liggen in de buurt van onze gezellige camping.

Korting met ACSI en Minicamping card

Heeft u een Campingcard ACSI of een MiniCampingCard. Dan kunt u ook nog eens extra voordeling kamperen op onze Minicamping in Ootmarsum.

Minicamping Kuiperberg Veld Heggetjes

Minicamping Kuiperberg Ootmarsum biedt zowel in het voorseizoen als in het naseizoen een sfeer die afgestemd is op de Minicamping gasten. Tegen gereduceerd tarief dus!

Bij ons dus geen 'verlaten pretpark' in het voor- en naseizoen maar het hele jaar door geheel ingericht op de wensen en verwachtingen van onze Minicamping gasten.

Voor de actieve Minicamping gasten

Ootmarsum en omgeving heeft veel te bieden voor de Minicamping gasten. Met het wandel en fietsnetwerk kan de Minicamping gast zijn energie wel kwijt. Rondom Minicamping Kuiperberg starten tientallen wandel- en fietsroutes die elk een eigen karakter hebben.

Minicamping dagje uit plannen

Minicamping en historie

Voor de Minicamping gasten die van historsche gebouwen houden heeft Ootmarsum veel te bieden. Beschermt stadsgezicht van Ootmarsum, Het openluchtmuseum het 'Lös Hoes' en de vele musea die ootmarsum-Dinkelland rijk is. En komt u met pasen naar Ootmarsum? Dan ontmoet u de Poaskearls.

Drostenhuis vanaf Oostwal Ootmarsum

Of u nou komt voor een weekendje of een langer verblijf, u kunt uw hart ophalen aan de talrijke cultuur-historische bezienswaardigheden en nostalgische plekjes die Twente rijk is.

Voor de kunstliefhebber

Op loopafstand van de minicamping ligt het stadje Ootmarsum. Hier kunnen onze Minicamping gasten genieten van de vele autenthieke straatjes, mooie gebouwen en de kunst van Ton Schulten, Annemiek Punt, Desirée Groot Koerkamp en vele andere kunstenaars maken Ootmarsum tot een onvergetelijk stadje vlakbij de camping.

Glaskunst Desiree Groot Koerkamp Ootmarsum

Plaatsen in de omgeving

Minicamping Kuiperberg Ootmarsum ligt in de omgeving van Denekamp, Lattrop, Vasse, Tubbergen, Beuningen en De Lutte.

Campings in de omgeving?

Zoekt u een camping in de buurt van Agelo, De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Rossum, Springendal, Tilligte, Tubbergen, Vasse of Weerselo dan kunt u nog steeds terecht bij Camping Kuiperberg in Ootmarsum. De camping in Ootmarsum ligt midden in het toeristische centrum van Twente, dus overal dichtbij. Tot ziens in Twente!

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl