Kamperen Camping Kuiperberg Ootmarsum
Website Camping Kuiperberg Ootmarsum
Website Party Lounge Ootmarsum
Website Vakantiepark Kuiperberg Ootmarsum
Reserveer nu uw Mini-kampeerplaats.
Historie voor Mini-camping Kerkplein Ootmarsum Schuivenhuisje op kruising kanaal en Dinkel Poaskearls met pasen in Ootmarsum

Mini-camping Kuiperberg Ootmarsum

Mini-camping Kuiperberg Ootmarsum (Overijssel) biedt mini-camping gasten het hele jaar door rust en ruimte. Twente leent zich uitstekend voor de actieve mini-camping gasten.

Mini-camping Kuiperberg Ootmarsum

Tip: Hunenborg - Agelerbroek

Hunenborg - Agelerbroek

De Hunenborg ligt nabij het natuurgebied Agelerbroek langs het kanaal Almelo-Nordhorn. Achter de Voort, Agelerbroek en Voltherbroek zijn drie loofbosgebieden in Twente. Door de plaatselijke aanwezigheid van kalkrijke leem in de ondergrond en door het waterregime zijn dit vanouds zeer soortenrijke gebieden.

Lees verder

Mini-camping en activiteiten

Prachtige fietspaden, mooie wandelroutes en gelegenheden voor uitstapjes met de auto. De Mini-camping gast komt geheel tot rust is het prachtige coulisselandschap van Noordoost-Twente.

Fietsers op mini-camping Kuiperbert Ootmarsum

Mini-camping - Caravan - Camper

Een mini-camping heeft veel voordelen voor de kampeerder. Kleinschalig, rustig maar toch alle voorzieningen die u van een Mini-camping kunt verwachten. Het leuke van Mini-camping Kuiperberg in Ootmarsum is dat het op slechts 700 meter van het centrum ligt. Dus supermarkten, restaurants luggen in de buurt van onze mini-camping.

Korting met ACSI en Mini-camping card

Heeft u een Campingcard ACSI of een MiniCampingCard. Dan kunt u ook nog eens extra voordeling kamperen op onze mini-camping in Ootmarsum.

Mini-camping Kuiperberg Veld Heggetjes

Mini-camping Kuiperberg Ootmarsum biedt zowel in het voorseizoen als in het naseizoen een sfeer die afgestemd is op de Mini-camping gasten. Tegen gereduceerd tarief dus!

Bij ons dus geen 'verlaten pretpark' in het voor- en naseizoen maar het hele jaar door geheel ingericht op de wensen en verwachtingen van onze Mini-camping gasten.

Voor de sportieve Mini-camping gasten

Ootmarsum en omgeving heeft veel te bieden voor de mini-camping gasten. Met het wandel en fietsnetwerk kan de mini-camping gast zijn energie wel kwijt. Rondom Mini-camping Kuiperberg starten tientallen wandel- en fietsroutes die elk een eigen karakter hebben.

Mini-camping dagje uit plannen

Mini-camping en historie

Voor de Mini-camping gasten die van historsche gebouwen houden heeft Ootmarsum veel te bieden. Beschermt stadsgezicht van Ootmarsum, Het openluchtmuseum het 'Lös Hoes' en de vele musea die ootmarsum-Dinkelland rijk is. En komt u met pasen naar Ootmarsum? Dan ontmoet u de Poaskearls.

Drostenhuis vanaf Oostwal Ootmarsum

Of u nou komt voor een weekendje of een langer verblijf, u kunt uw hart ophalen aan de talrijke cultuur-historische bezienswaardigheden en nostalgische plekjes die Twente rijk is.

Voor de Mini-camping kunstliefhebber

Op loopafstand van de camping ligt het stadje Ootmarsum. Hier kunnen onze mini-camping gasten genieten van de vele autenthieke straatjes, mooie gebouwen en de kunst van Ton Schulten, Annemiek Punt, Desirée Groot Koerkamp en vele andere kunstenaars maken Ootmarsum tot een onvergetelijk stadje vlakbij de camping.

Glaskunst Desiree Groot Koerkamp Ootmarsum

Plaatsen in de omgeving

Mini-camping Kuiperberg Ootmarsum ligt in de omgeving van Denekamp, Lattrop, Vasse, Tubbergen, Beuningen en De Lutte.

Minicampings in de omgeving?

Zoekt u een minicamping in de buurt van Agelo, De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Rossum, Springendal, Tilligte, Tubbergen, Vasse of Weerselo dan kunt u nog steeds terecht bij Camping Kuiperberg in Ootmarsum. De camping in Ootmarsum ligt midden in het toeristische centrum van Twente, dus overal dichtbij. Tot ziens in Twente!

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl