Vakantiehuisjes in Vasse zoeken
Camping Kuiperberg Twente Overijssel
Feestlocatie Party Lounge Ootmarsum
Alle vakantiehuisjes in Twente
Vakantiehuisje in Ootmarsum reserveren
Vakantiehuisje Libelle bij Vasse Vakantiehuis Bali omgeving Vasse Chalet Clausheide vlakbij Vasse Stacaravan Toscane bij Vasse

Vakantiehuisjes Vasse

De leukste vakantiehuisjes rondom Vasse. Lekker genieten van uw vakantie in Twente?

Woonkamer Bali

Vakantie bij Vasse? Dan zijn de vakantiehuisjes van Vakantiepark Kuiperberg in Ootmarsum echt iets waar u naar op zoek bent! Vasse ligt slechts 5 kilometer van het toeristche plaatsje Ootmarsum. Met de fiets bent u zo in Vasse. Maar ook de plaatsjes Agelo, De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Rossum, Springendal, Tilligte, Tubbergen en Weerselo liggen op steenworp afstand van uw vakantiehuisje bij Tubbergen.

Vasse

Uitgelicht

Een van onze zeven vakantiehuisjes op Vakantiepark Kuiperberg in de omgeving van Vasse.

Vakantiehuisje Bali
Vakantiehuisje Bali

Luxe chalet met Aziatisch tintje. Gezellige gashaard en ligbad!

Meer informatie

Kleinschalige opzet

Vakantiepark Kuiperberg heeft zeven vakantiehuisjes, elk met een eigen thema. Het park ligt op loopafstand van het centrum van Ootmarsum dus uw auto heeft u helemaal niet nodig. Vasse, Tubbergen, Mander, Manderveen, Tubbergen en Reutum zijn vanuit Ootmarsum goed bereikbaar door de centrale ligging van het pittoreske kunststadje Ootmarsum.

Afwisselende omgeving

De huisjes lenen zich uitstekend voor een kort of lang verblijf in de buurt van Vasse.

Natuur rondom camping Kuiperberg

De vele wandel- en fietsroutes, evenementen en bezienswaardigheden zorgen ervoor dat u zich uitstekend kunt vermaken.

Vasse

Vasse is een dorp in de Twentse gemeente Tubbergen in de Nederlandse provincie Overijssel. Vasse telt circa 900 inwoners, en profileert zich tijdens de plaatselijke Pinksterfeesten als "de Parel van Twente". De bewoners van Vasse zijn van overwegend Rooms-Katholieke signatuur. Door de ligging in het Twentse essenlandschap afgewisseld door houtwallen, bos en heide, is Vasse een ideaal vertrekpunt voor wandel-, en fietstochten. De omliggende natuurgebieden zoals het dal van de Mosbeek, het Streu en het Springendal zijn uitermate geschikt voor deze tochten. Verder is er watermolen de Mast, gelegen aan de doorgaande weg richting Ootmarsum. Ook de watermolens van Bels in Mander en Frans in Hezingen zijn een bezoek waard.

Kunststadje Ootmarsum

Op loopafstand van uw huisje ligt het stadje Ootmarsum. De vele autenthieke straatjes, mooie gebouwen en de kunst van Ton Schulten, Annemiek Punt, Desirée Groot Koerkamp en vele andere kunstenaars maken Ootmarsum tot een onvergetelijk stadje vlakbij uw huisje.

Drostenhuis vanaf Oostwal Ootmarsum

Het hele jaar door kunt u meedoen aan allerlei activiteiten die in en om het historische stadje gehouden worden.

Kortom, genoeg te zien en te beleven. Wij zien u graag terug in een van onze gezellige vakantiehuisjes bij Vasse.

Vakantiehuisjes bij Vasse

U kunt ook bij ons terecht als u vakantiehuisjes zoekt in: Agelo, De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Rossum, Springendal, Tilligte, Tubbergen en Weerselo.

Kamperen omgeving Vasse?

Zoekt u een leuke camping in de buurt, kijk dan eens hier: Agelo De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Rossum, Springendal, Tilligte, Tubbergen, Vasse en Weerselo.

+31 541 291624 Contact info@kuiperberg.nl