Vakantiehuisjes in Rossum
Camping Kuiperberg Twente Overijssel
Feestlocatie Party Lounge Ootmarsum
Alle vakantiehuisjes in Twente
Vakantiehuisje in Rossum reserveren
Vakantiehuisje Libelle bij Rossum Vakantiehuis Bali omgeving Rossum Chalet Clausheide vlakbij Rossum Stacaravan Toscane bij Rossum

Vakantiehuisjes Rossum

Zoekt u vakantiehuisjes bij Rossum? Er even tussenuit in Twente?

Woonkamer Bali

Vakantie vlakbij Rossum? Dan zijn de vakantiehuisjes van Vakantiepark Kuiperberg in Ootmarsum echt iets waar u naar op zoek bent! Rossum ligt slechts 6 kilometer van het toeristche plaatsje Ootmarsum. Met de fiets bent u zo in Rossum. Maar ook de plaatsjes Agelo, De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Springendal, Tilligte, Tubbergen, Vasse en Weerselo liggen op steenworp afstand van uw vakantiehuisje bij Rosum.

Rossum

Uitgelicht

Een van onze zeven vakantiehuisjes op Vakantiepark Kuiperberg in de omgeving van Rossum.

Vakantiehuisje Libelle
Vakantiehuisje Libelle

Gemoedelijk en natuurlijk ingericht chalet op een prachtige plek.

Meer informatie

Kleinschalige opzet

Vakantiepark Kuiperberg heeft zeven vakantiehuisjes, elk met een eigen thema. Het park ligt op loopafstand van het centrum van Ootmarsum dus uw auto heeft u helemaal niet nodig. Rossum, Oldenzaal, Weerselo, Denekamp, Agelo en Tilligte zijn vanuit Ootmarsum goed bereikbaar door de centrale ligging van het pittoreske kunststadje Ootmarsum.

Afwisselende omgeving

De huisjes lenen zich uitstekend voor een kort of lang verblijf in de buurt van Rossum.

Natuur rondom camping Kuiperberg

De vele wandel- en fietsroutes, evenementen en bezienswaardigheden zorgen ervoor dat u zich uitstekend kunt vermaken.

Rossum

Rossum is een kerkdorp in de Twentse gemeente Dinkelland in de Nederlandse provincie Overijssel. Rossum ligt ten noorden van Oldenzaal en ten zuiden van Ootmarsum. Op 23 september 2015 telde de woonkern 2313 inwoners. Tot de gemeentelijke herindeling van 1 januari 2001 behoorde het dorp tot de gemeente Weerselo. Rossum was in het verleden een van de vele marken in deze gemeente.

Kunststadje Ootmarsum

Op loopafstand van uw huisje ligt het stadje Ootmarsum. De vele autenthieke straatjes, mooie gebouwen en de kunst van Ton Schulten, Annemiek Punt, Desirée Groot Koerkamp en vele andere kunstenaars maken Ootmarsum tot een onvergetelijk stadje vlakbij uw huisje.

Drostenhuis vanaf Oostwal Ootmarsum

Het hele jaar door kunt u meedoen aan allerlei activiteiten die in en om het historische stadje gehouden worden.

Kortom, genoeg te zien en te beleven. Wij zien u graag terug in een van onze gezellige vakantiehuisjes bij Rossum.

Vakantiehuisjes bij Rossum

U kunt ook bij ons terecht als u vakantiehuisjes zoekt in: Agelo, De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Springendal, Tilligte, Tubbergen, Vasse en Weerselo.

Kamperen omgeving Rossum?

Zoekt u een leuke camping in de buurt, kijk dan eens hier: Agelo De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Rossum, Springendal, Tilligte, Tubbergen, Vasse en Weerselo.

+31 541 291624 Contact info@kuiperberg.nl