Koud en warm buffet
De klassieker onder de buffetten. Eindeloze combinaties van warme en koude gerechten te maken. Vast onderdeel bij het koude buffet zijn de smakelijk opgemaakte salades.
Het warme gedeelte bestaat uit vlees of vis met groente- en aardappelgarnituur.
Smakelijke combinaties maken
Natuurlijk kunt u bij ons zelf een buffet samenstellen. Daarbij kunt u combinaties maken tussen bijvoorbeeld de volgende gerechten:
Koude onderdelen
- Vleessalades
- Vissalades
- Groentesalades
- Eiersalades
- Rauwkostsalades
- Groene salades
- Fruitsalades
- Vissoorten
- Vleeswaren
- Gevogelte
- Garnituren en opmaak
Bovenstaande voorbeelden kunt u aanvullen met eigen wensen en ideeën. Voor het koude gedeelte kunt u ook kiezen voor het bijzondere en verrassende Italiaanse specialiteitenbuffet.
Warme onderdelen
- Gebraden beenham (specialiteit)
- Biefstuk, ossehaas, ribeye, entrecôte
- Varkenshaas, schnitzel, spareribs, sateh
- Zalm, tonijn, witvissoorten
- Vegetarische gerechten
Het is mogleijk combinaties te maken. Bijvoorbeeld vlees en vis. Kijk voor de gebraden beenham bij Jambon Odemaris.