Website Camping Kuiperberg Ootmarsum
Website Party Lounge Ootmarsum
Website Vakantiepark Kuiperberg Ootmarsum
Bellen of mailen voor een afspraak
Reactie gasten Kuiperberg Party Lounge Dansvloer Party Lounge Bar en zaal Party Lounge

Geslaagd feest boven op de bult

Feestje in Party Lounge Ootmarsum

Corona Nieuws

De Party Lounge is een gezellige multi-functionele feestlocatie op de Kuiperberg in Ootmarsum. De ruimte is geschikt voor 25 tot 125 personen. Bij mooi weer kunt u onder de veranda of op het terras zitten.

 

Abraham of Sarah

Abraham of Sarah in Party Lounge Ootmarsum

Wordt u 50 jaar en wilt u een onvergetelijk feest geven voor al uw vrienden en bekenden? Kom dan langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken er samen met u een gezellige en persoonlijke party van. Bel of mail voor een afspraak.

 

Familiereünie

Reunie in Party Lounge Ootmarsum

Super start- en eindlokatie voor uw familiefeest. Parkeerplaats genoeg en in combinatie met Nostalgisch rijden kunt u een dag(deel) rondtoeren door de omgeving. Wij stellen graag een programma voor u samen. Bel of mail voor een afspraak.

 

Personeelsfeest

Personeelsfeest in Party Lounge Ootmarsum

Investeer in het ‘wij gevoel’ met een onvergetelijk personeelsfeest in de Party Lounge.

De mooie ligging van de Party Lounge op de flank van de Kuiperberg maakt het mogelijk om onze Lounge als uitvalsbasis te beschouwen voor diverse activiteiten met bijvoorbeeld de Parijse oldtimer stadsbussen.

Wij beschikken over een eigen, professionele Dj-installatie die de gasten zelf kunnen bedienen. Dat garandeert een vrolijke noot. Bel of mail voor een afspraak.

 

Jubileum

Jubileum in Party Lounge Ootmarsum

Viert uw bedrijf of een van uw medewerkers een jubileum? Dat verdient een knalfeest!

Wij beschouwen het als een uitdaging om die wens zodanig in vervulling te laten gaan, dat dit een dierbare herinnering oplevert. Ook hier geldt: wij zorgen voor de faciliteiten, de culinaire omlijsting en niet te vergeten de muziek.

Een jubileumfeest dat klinkt als een klok, daar zijn wij in gespecialiseerd.

Heeft uw bedrijf iets te vieren of wilt u iemand verrassen, neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak over de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. Bel of mail voor een afspraak.

 

Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsborrel in Party Lounge Ootmarsum

De Party Lounge is de gelegenheid bij uitstek om uw nieuwjaarsreceptie of eindejaarsborrel voor medewerkers of relaties te faciliteren. Wij leveren maatwerk op het gebied van buffetten, hapjes, drankjes en proeverijen. De kwaliteit van onze producten is altijd van het hoogste niveau.

U heeft de exclusieve beschikking over onze ‘lounge ruimte’, waarin u uw medewerkers of relaties in een gezellige informele en kleinschalige ambiance kunt ontvangen. Wij zorgen voor de gezellige sfeer en de bijpassende muziek. Kortom, de Party Lounge leent zich uitstekend voor een geslaagde nieuwjaarsreceptie. Bel of mail voor een afspraak.

 

Feest of uitje organiseren?

Onze feestspecialiteiten zijn:

+31 541 291624 Contact info@kuiperberg.nl