Officiële camperplaatsen Ootmarsum, Twente - Overijssel
Twente camperplaatsen Overijssel
Feestzaal Party Lounge Ootmarsum
Vakantiehuisjes Twente-Overijssel Ootmarsum
Reserveer nu uw camperplaats in Twente.
Camperplaatsen bij het centrum van Ootmarsum Camperplaatsen Ootmarsum Twente Camperplaatsen op het veld bij Ootmarsum in het voorjaar

Kuiperberg Camperpark Ootmarsum Twente

Overnachten op een van de camperplaatsen in Ootmarsum Twente

Mooie camperplaatsen bij het centrum van Ootmarsum

Parkachtige camping met verharde camperplaatsen en een camperserviceplaats. De mooi aangelegde camping in parkstijl gaat naadloos over in het omliggende Twentse landschap. U vindt altijd een mooi plekje voor uw camper of kampeerauto.

Terrein met inheemse aanplant

De begroeiing op en rondom de camping is natuurlijk en oorspronkelijk. Het terrein is goed onderhouden en kenmerkt zich door oorspronkelijke bomen, struiken en planten.

Overdag gratis parkeren

Wilt u Ootmarsum bezoeken maar niet overnachten? Parkeer uw camper gratis op de parkeerplaats voor bezoekers. Het stadje is slechts 700 meter lopen. Wilt u alsnog overnachten dan zoekt u een mooie camperplaats op het camperpark.

Stadscamping Ootmarsum Twente

Stadscamping Ootmarsum

Stadscamping Kuiperberg in Ootmarsum ligt tegen het centrum van Ootmarsum in Twente.

De camping is ideaal gelegen voor campers én kampeerders die hun auto willen laten staan.

Stadscamping Ootmarsum

Trekkersplaatsen

Het camperpark heeft uitsluitend trekkersplaatsen, ofwel, toeristische plaatsen (geen jaargasten of jaarplaatsen). Alle medekampeerders zijn op vakantie in Twente. Het is een pleisterplaats voor vakantiegangers in Twente. Kijk voor meer informatie over het terrein op Trekkerscamping Twente.

Camperpark in hartje Twente

Het camperpark ligt zo centraal in Twente dat u de kampeerauto gewoon kunt laten staan als u Twente verkent. De mooiste natuurgebieden en bezienswaardigheden rondom Ootmarsum liggen op loop- en fietsafstand van het camperpark.

Camper informatie Twente

Wij hebben voor u de nodige Toeristische informatie verzameld. Wanneer u met uw camper of kampeerauto komt dan hoeft u zich geen moment te vervelen.

Service op het camperpark

Nieuwe camperplaats in Ootmarsum

Op het camperpark is een camper-servicepunt voor afvalwater. Ook kunt u hier de watertanks van uw camper weer vullen. Aan deze service zijn uiteraard geen kosten verbonden. Gratis camperservice dus.

Kijk voor meer service voor campers op de voorzieningen pagina.

Al onze camperplaaten hebben 16 ampère elektra. Sommige plaatsen zijn verhard, andere gewoon op het gras. Campers en kampeerauto's mogen zelf een fijne plaats uitzoeken.

 

Met de caravan naar Twente?

Unieke camping in Twente

Zoekt u een kleinschalige camping in Twente - Overijssel dan is Camping Kuiperberg in Ootmarsum iets voor u. Kleinschalige natuurcamping vlak bij Ootmarsum.

 
 

Op vakantie in Twente?

Mooie en unieke vakantiehuisjes in Twente Overijssel

Zoekt u een vakantiehuisje in Twente? Dan hoeft u niet verder te zoeken. De vakantiehuisjes liggen net als de camperplaatsen centraal in Twente, op de flank van de Kuiperberg bij Ootmarsum in Overijssel. Puur genieten van de natuur, de gezelligheid en de bezienswaardigheden. U beleeft Twente zoals het zou moeten.

 

Campercontact Camperplaatsen

Campercontact Camperplaatsen in Overijssel

De camperplaatsen in Twente - Overijssel staan tevens vermeld op de website van Campercontact. Bekijk de beoordelingen van camperaars die de unieke camperplaatsen bij Ootmarsum (Twente) al eerder bezochten.

Korting NKC Leden

Zowel in het voorseizoen als in het naseizoen bieden de camperplaatsen Twente een sfeer die afgestemd is op de natuurminnende en actieve camperaar. We bieden camperplaatsen aan tegen gereduceerd ACSI (NKC) tarief!

Camperaar op Camping Kuiperberg Ootmarsum

Bij ons dus geen 'verlaten pretpark' in het voor- en naseizoen maar het hele jaar door geheel ingericht op de wensen en verwachtingen van de rustzoekende camperaars.

Twentse plaatsen in de omgeving

Onze Camperplaatsen in Twente Overijssel liggen bij Ootmarsum en in de omgeving van Denekamp, Lattrop, Vasse, Tubbergen Oldenzaal en De Lutte. Deze Twentse plaatsen zijn met de fiets goed bereikbaar. Uw camper kan dus gewoon in Ootmarsum blijven staan.

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl