Feestlocatie in Ootmarsum Twente
Camping Kuiperberg Ootmarsum Overijssel
Feestlocatie Party Lounge Ootmarsum
Vakantiehuisjes in Ootmarsum Twente
Bellen of mailen voor een afspraak
Ervaringen Jubileum Party Lounge Dansvloer Party Lounge Bar en zaal Party Lounge

Jubileumfeest houden in Ootmarsum

Gezellig Jubileum

De Party Lounge is gespecialiseerd in gezellige kleinschalige feesten ondersteund met culinaire specialiteiten. Alle hapjes en buffetten komen uit eigen keuken en zijn afgestemd op uw jubileumfeest. Daarnaast serveren we uitstekende wijnen.

Perfecte locatie voor een Jubileumfeest

Jubileum in Party Lounge Ootmarsum

De partylounge is de ideale lokatie voor een onvergetelijk jubileum. Gezellige ruimte met lage lounge-stoelen, praattaffels en een grote bar. Niet te vergeten ons mooie overdekte terras met prachtig uitzicht.

Compleet programma

Activiteiten tijdens uw Jubileum

De Party Lounge kan uw jubileum volledig verzorgen. Denk aan een middag-, avond- of zelfs een dagvullend programma met activiteiten, museumbezoek, Oldtimer ritten of een tocht in een van onze Old-Timer bussen. Vraag gewoon even naar de mogelijkheden.

Halen en brengen

Jubileum halen en brengen

Uw jubileum wordt pas echt een succes als u gehaald en gebracht wordt in een van onze Oldtimer Stadsbussen. Voor de woning of bij het bedrijf instappen en de pret kan beginnen. Onderweg kunt u allerlei activiteiten en stops inplannen. Een uitje om niet te vergeten!

Lekker eten en drinken

Buffetten voor jubileum

Uw jubileum is pas geslaagd als iedereen lekker heeft gegeten en gedronken. Kijk op deze website naar de mogelijkheden die we bieden op het gebied van buffetten, barbecue en andere specialiteiten.

Naar Eten en Drinken

Feest of uitje organiseren?

U kunt bij ons ook terecht voor:

+31 541 291624 Contact info@kuiperberg.nl