Kamperen Camping Kuiperberg bij Tubbergen
Camping Kuiperberg in hartje Twente
Feestlocatie Party Lounge in Ootmarsum
Alle vakantiehuisjes in Twente
Reserveer nu uw kampeerplaats op camping bij Tubbergen.
Camping in het groen in Twente Twentse gezelligheid op Camping Kuiperberg Caravans en campers op vakantie in Twente Fietsend door het Twentse landschap Overijssel Kampeerveld op Kuiperberg Ootmarsum

Camping in Tubbergen?

Op zoek naar een leuke kleine camping bij Tubbergen. Lekker kamperen op een natuurcamping in de buurt van Tubbergen?

Kamperen in de omgeving

Vakantie in Tubbergen begint bij Camping Kuiperberg bij Tubbergen. Een kleinschalige en rustige camping in de omgeving van Tubbergen? Dan is Camping Kuiperberg zeker iets om naar uit te kijken. Tubbergen ligt slechts 9 kilometer van Ootmarsum vandaan. U bent zo op de fiets in Tubbergen of in een van de andere leuke plaatsjes in Noordoost-Twente zoals Agelo, De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Rossum, Springendal, Tilligte, Vasse en Weerselo.

Kamperen in de omgeving van Tubbergen

Specialist in voor- en naseizoen

Camping Kuiperberg in Twente

Camping Kuiperberg biedt zowel in het voorseizoen, hoofdseizoen als in het naseizoen een ontspannen sfeer die afgestemd is op de volwassen kampeerder. Bij ons dus geen 'verlaten pretpark' in het voor- of naseizoen maar het hele jaar door geheel ingericht naar de wensen en verwachtingen van kampeerders die voor de echte Twentse rust en natuur komen.

Kamperen bij Tubbergen

Tubbergen is een gemeente in het noorden van Twente, in de Nederlandse provincie Overijssel. Op 18 november 2016 telde de gemeente 21.142 inwoners (bron: CBS) en een oppervlakte van 147,40 kmĀ². Hoofdplaats is het gelijknamige dorp. De gemeente Tubbergen maakt deel uit van de Regio Twente.

bron: wikipedia

Lekker ontspannen

Wat heeft u nog meer nodig dan een fijne rustige camping met goed sanitair op slechts 9 kilometer van Tubbergen. De centrale ligging van Camping Kuiperberg biedt u verder alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf in een van de mooiste streken van Overijssel.

Camperplaatsen Twente

Zoekt u een unieke camperplaats bij Ootmarsum in Twente? Dan kunt u uw camper of kampeerauto plaatsen op loopafstand van het centrum van Ootmarsum, hartje Twente!. Camping Kuiperberg heeft een stortput en watervulplaats speciaal voor campers.

Kunststadje Ootmarsum

Op loopafstand, 700 meter van de camping ligt het stadje Ootmarsum. De vele autenthieke straatjes, mooie gebouwen en de kunst van Ton Schulten, Annemiek Punt, Desirée Groot Koerkamp en vele andere kunstenaars maken Ootmarsum tot een onvergetelijk stadje vlakbij de camping.

Drostenhuis vanaf Oostwal

Het hele jaar door kunt u meedoen aan allerlei activiteiten die in en om het historische stadje gehouden worden.

Kortom, genoeg te zien en te beleven. Wij zien u graag terug op de camping in Ootmarsum, vlakij Tubbergen!

Camping in Twente vinden?

Zoekt u een camping in de buurt van Agelo, De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Rossum, Springendal, Tilligte, Tubbergen, Vasse of Weerselo dan kunt u terecht bij Camping Kuiperberg in Twente. De camping in Ootmarsum Overijssel ligt midden in het toeristische centrum van Twente, dus overal dichtbij.
Tot ziens in Twente!

Twenteland Vakantieland!

7 huisjes in Twente

Vakantiepark Kuiperberg heeft zeven vakantiehuisjes, elk met een eigen thema. Het park ligt op loopafstand van het centrum van Ootmarsum dus uw auto heeft u helemaal niet nodig. Agelo, De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Rossum, Springendal, Tilligte, Tubbergen, Vasse en Weerselo. zijn vanuit Ootmarsum goed bereikbaar door de centrale ligging in het Toeristische hart van Twente.

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl