Camping Oldenzaal, Kamperen op Kuiperberg bij Oldenzaal
Camping bij Oldenzaal in hartje Twente
Lounge in Ootmarsum
Alle vakantiehuisjes bij Oldenzaal
Camping bij Oldenzaal nu boeken.
Camping in het groen in Twente Twentse gezelligheid op Camping Kuiperberg Caravans en campers op vakantie in Twente Fietsend door het Twentse landschap Overijssel Kampeerveld op Kuiperberg Ootmarsum

Camping Oldenzaal

Camping in de omgeving van Oldenzaal? Kamperen bij Oldenzaal.

Kamperen in de omgeving

Als u op zoek bent naar een rustige kleinschalige camping bij Oldenzaal dan kunt u ook in Ootmarsum terecht. Camping Kuiperberg ligt ongeveer 10 kilometer van Oldenzaal. Op de fiets of met de auto bent u er zo. En Ootmarsum is toevallig nog een gezellig Stadje om te kamperen ook!.

Oudste stad van Twente

Oldenzaal is zover nu bekend de oudste stad van Twente. De laatse jaaren zijn er veel opgravingen gedaan die u in en om het centrum kunt bekijken.

Oldenzaal is goed bereikbaar vanuit Ootmarsum. Ook kunt u vanaf uw camping gemakkelijke Agelo, De Lutte, Denekamp, Lattrop, Rossum, Springendal, Tilligte, Tubbergen, Vasse en Weerselobezoeken.

Kamperen in de omgeving van Oldenzaal

Natuurgebieden in Twente

Rondom de camping liggen 10 uitzonderlijk mooie natuurgebieden. Enkele gebieden behoren tot de mooise natuurgebieden van Nederland. Dankzij de centrale ligging van de camping kunt u deze natuurgebieden wandelend of op de fiets allemaal beleven. Klik in de rechter kantlijn op 'Natuurgebieden' om alvast een kijkje te nemen.

Camping in het toeristische hart van Twente

Op Camping Kuiperberg staat u in het toeristische middelpunt van Twente. Bezienswaardigheden, evenementen, natuurgebieden, fiets- en wandelroutes, alles dichtbij de camping op de Kuiperberg in Ootmarsum - Overijssel.

Ootmarsum is het bekendste plaatsje in Twente. Historische gebouwen, gezellige straatjes en leuke terrassen. U loopt zo het stadje in vanaf de camping.

Specialist in voor- en naseizoen

Camping Kuiperberg in Twente

Camping Kuiperberg biedt zowel in het voorseizoen, hoofdseizoen als in het naseizoen een ontspannen sfeer die afgestemd is op de volwassen kampeerder. Bij ons dus geen 'verlaten pretpark' in het voor- of naseizoen maar het hele jaar door geheel ingericht naar de wensen en verwachtingen van kampeerders die voor de echte Twentse rust en natuur komen.

Camperplaatsen Twente

Zoekt u een unieke camperplaats bij Ootmarsum in Twente? Dan kunt u uw camper of kampeerauto plaatsen op loopafstand van het centrum van Ootmarsum, hartje Twente!. Camping Kuiperberg heeft een stortput en watervulplaats speciaal voor campers.

Gewoon relaxen

Wat heeft u nog meer nodig dan een fijne rustige camping met goed sanitair op slechts 12 kilometer van Oldenzaal. De centrale ligging van Camping Kuiperberg biedt u verder alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf in een van de mooiste streken van Overijssel.

Kunststadje vlak bij Oldenzaal

Op loopafstand, 700 meter van de camping ligt het stadje Ootmarsum. De vele autenthieke straatjes, mooie gebouwen en de kunst van Ton Schulten, Annemiek Punt, Desirée Groot Koerkamp en vele andere kunstenaars maken Ootmarsum tot een onvergetelijk stadje vlakbij de camping.

Drostenhuis vanaf Oostwal

Het hele jaar door kunt u meedoen aan allerlei activiteiten die in en om het historische stadje gehouden worden.

Kortom, genoeg te zien en te beleven. Wij zien u graag terug op de camping, vlakij Oldenzaal!

Camping in Twente vinden?

Zoekt u een camping in de buurt van Agelo, De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Rossum, Springendal, Tilligte, Tubbergen, Vasse of Weerselo dan kunt u terecht bij Camping Kuiperberg in Twente. De camping in Ootmarsum Overijssel ligt midden in het toeristische centrum van Twente, dus overal dichtbij.
Tot ziens in Twente!

Twenteland Vakantieland!

7 vakantiehuisjes in Twente

Vakantiepark Kuiperberg heeft zeven vakantiehuisjes, elk met een eigen thema. Het park ligt op loopafstand van het centrum van Ootmarsum dus uw auto heeft u helemaal niet nodig. Agelo, De Lutte, Denekamp, Lattrop, Oldenzaal, Rossum, Springendal, Tilligte, Tubbergen, Vasse en Weerselo. zijn vanuit Ootmarsum goed bereikbaar door de centrale ligging in het Toeristische hart van Twente.

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl