Kamperen in hartje Twente
Website Twente Camping
Feestlocatie in Ootmarsum - Twente
Website Vakantie in Twente
Reserveer uw kampeerplek in hartje Twente
Gezellige camping in Twente Gasthuisstraat in Ootmarsum Camperplaatsen in Ootmarsum

Camping in hartje Twente Overijssel!

Bent u op zoek naar een kleine camping in Twente? Zoekt u een gezellige camping in Overijssel Nederland?

Relaxen met camper of caravan in Centraal Twente

Corona Nieuws

Twente is Vakantie! Twente is kamperen! Wilt u even lekker genieten van de Twentse natuur en de gastvrije Tukkers? Ga dan op vakantie met de camper of met de caravan naar Ootmarsum, het enige toeristische hart van Twente.

Toeristisch middelpunt van Twente

Wanneer u op een camping in Twente staat wilt u overal lekker dichtbij zijn en toch genieten van de natuur in Twente. Ootmarsum is zo'n unieke plek. Centraal in Twente en alle Twentse toeristische attracties zijn in de buurt. De plaatsen Tubbergen, Lattrop, De Lutte, Borne, Delden, Oldenzaal, Denekamp, Vasse en Weerselo liggen allemaal in de omgeving van uw Ootmarsumse camping in hartje Twente.

Camping Kuiperberg in Twente

Luchtfoto Camping Kuiperberg in Overijssel

Midden in het Twentse coulisselandschap, op de flank van de Kuiperberg en aan de rand van Ootmarsum ligt Camping Kuiperberg. Een kleine gezellige Twentse camping zonder toeters en bellen. De restaurants en winkels van Ootmarsum zijn op loopafstand van uw caravan of camper.

Groenbeheer Twents Carmelcollege

Groenbeheer door Twents Carmelcollege uit Oldenzaal

Het Twents Carmelcollege uit Oldenzaal zorgt voor het groenbeheer op de Camping. Jonge mannen en vrouwen leren het vak bosbouw of hovenier. Onder deskundige begeleiding van Chris van Benthem (links op de foto) en Peter Engbers worden uitheemse plantensoorten vervangen door inheemse aanplant. Het campingterrein gaat hierdoor naadloos over in het Twentse landschap.

Twentse Natuurgebieden

De 10 mooiste natuurgebieden in Twente

De 10 mooiste natuurgebieden van Twente liggen allemaal in de buurt van Camping Kuiperberg in Ootmarsum. Bekijk de kaart met natuurgebieden in Twente of klik op de foto.

Wandelen in Twente

Als wandelaar hoeft u zich geen moment te vervelen in Twente. Het wandelnetwerk is zeer uitgestrekt en divers. Pak een gratis wandelroute van onze website of stel er zelf een samen op Wandelnetwerk Twente

Fietsen door Twente

Fietsen door Twente en het aangrenzende Grafschaft Benteheim maakt wat los bij de actieve vakantieganger. De schitterende routes door Twente en het Duitse Grafschaft Bentheim zijn gratis verkrijbaar op de website van Camping Kuiperberg Ootmarsum.

Ook aan mountainbikers is gedacht. Download de mtb-route Twente van onze website en navigeer door Twente met uw smartphone.

Twenteland vakantieland!

Ideale camping in Twente

Camping met centrale ligging in Twente

De ligging van Camping Kuiperberg, centraal in Twente en vlakbij het stadje Ootmarsum maakt de camping een ideale kampeerplaats om tijdens uw vakantie Twente eens goed te verkennen.

+31 541 291 624 Contactgegevens info@kuiperberg.nl